3 دستور ساده پخت کاپ کیک رژیمی
یکی از گزینه های عالی برای وعده صبحانه کاپ کیک رژیمی است که هم طعمی عالی دارد هم انرژی زا است. با خوردن این کیک، میل شیرینی شما رفع می شود و برای باقی روز انرژی خواهید داشت.برای شروع کردن به لاغر شدن باید تمام وعده های غذایی خود را تغییر دهید و این وعده برای صبحانه عالی است و می تواند باعث لاغری شما شود. رژیم غذایی سالم شامل آگاهی از ارزش غذایی هر غذایی می باشد که شما میل می کنید و با دانستن ارزش غذایی می توانید مواد غذایی مفید را میل کنید.
برای داشتن رژیم خود نباید بدن را از خوردن هر چیزی که دوست دارید بطور کل محروم کنید و یا فقط چیزهای خاصی بخورید. در این بخش دستورالعمل سالم برای صبحانه که کاپ کیک رژیمی است را آماده کرده ایم.
دستور العمل های رژیمی برای کاپ کیک خوشمزه مخصوص صبحانه و عصرانه
کاپ کیک بلغور جو دوسر
این دستورالعمل برای کاپ کیک رژیمی به عنوان صبحانه ای سریع است که برای افرادی مناسب است که زیاد پخت و پز نمی کنند. در این کیک دانه های طبیعی جو و موز وجود دارد که به همین دلیل فیبر زیادی دارد و شیرینی ان سالم است.
می توانید بادام را هم اضافه کنید و یا به جای بادام از آجیل یا کشمش استفاده کنید. می توانید این کیک را با ماست ساده (ماست یونانی) و یک عسل کوچک (دو قاشق چای خوری9 سرو نمایید.
مواد اولیه :
5 پیمانه دانه های جو ( 1250 گرم )
موز پوست کنده، خرد شده ( 625 گرم )
یک قاشق چای خوری نمک ( 5 گرم )
2 / 3 پیمانه کشمش ( 165 گرم )
2 2 / 3 فنجان آب ( 583 میلی لیتر )
یک چهارم فنجان روغن نارگیل ( 60 میلی لیتر )
عصاره وانیل ( 12 گرم )
فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و حدود 25 مافین آماده کنید. ترکیبات خشک کیک را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید تا هر تمام تکه ها خوب با هم مخلوط شوند و یکدست شوند.
در ظرفی دیگر ترکیبات مربوطه (موز له شده) را با هم ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد خیس را آرام و با قاشق به ترکیبات خشک اضافه کنید.
مخلوط به دست آمده را درون سینی مافین قرار دهید تا 20 دقیقه بپزد و بعد با چاقو به وسط کیک فرو کنید تا مطمئن شوید کیک به چاقو نمی چسبد.
بگذارید کاپ کیک خنک شود و یکی را میل کنید. بقیه را برای صبحانه و میان وعده بگذارید. می توانید کمی دارچین به خمیر اضافه کنید تا طعم دار شود.
کاپ کیک رژیمی با شکلات و سیب
خیلی از مردم می توانند سبزیجات بیشتری بخورند و شکر را زیاد مصرف نکنند ولی به سختی می توانند شکلات را ترک کنند زیرا خداحافظی با طعم آن سخت است.
خبر خوب این است که مجبور نیستید ان را بخورید و تنها می توانید نحوه مصرف آن را تغییر دهید. به جای مصرف هر گونه شکلات می توانید، شکلات تیره استفاده کنیدو سالم ترین گزینه شکلات تیره است و شما را از طعم شکلات محروم نخواهد کرد.
این دستور کاپ کیک ترکیبی از شکر و پروتئین و کرم است که کسانی که عاشق شکلات تلخ هستند را راضی نگه خواهد داشت.
مواد اولیه :
1 فنجان پودر پروتئین با طعم شکلات ( 250 گرم )
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی
2 قاشق چای خوری آرد نارگیل ( 10 گرم )
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر ( 5 گرم )
2 قاشق چای خوری پودر کاکائو ( 10 گرم )
یک فنجان سس سیب بدون شکر ( 250 میلی لیتر )
2 قاشق سوپ خوری شکلات تیره، رنده شده( 30 گرم )
طرز تهیه
درجه فر را روی 352 درجه فارنهایت قرار دهید. مواد اولیه را خوب ترکیب کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
مخلوط را به قسمت تقسیم کنید. خمیر را حدود 20 دقیقه بپزید. خمیر را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
وقتی خوب خنک شد، می توانید این کیک را میل کنید. این کیک را باید درون یخچال و مکانی خنک و بدون رطوبت نگه دارید.
کاپ کیک رژیمی توت فرنگی و وانیل برای شروع روزی پر انرژی ایده آل است آن ها دارای فیبر بالا هستند. به یاد داشته باشید همیشه توت فرنگی تازه را انتخاب کنید.
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
مقداری نمک
8 عدد توت فرنگی بزرگ
1 / 3 فنجان روغن نارگیل ( 80 میلی لیتر )
نصف قاشق چای عصاره وانیل ( 2.5 میلی لیتر )
نصف قاشق چای خوری تراشه پوست لیمو ( 2.5 میلی لیتر )
نصف فنجان بلغور جو دو سر ( 375 گرم )
2 قاشق چای خور بکینگ پودر ( 10 گرم )
طرز تهیه یک کاپ کیک رژیمی
طرز تهیه
دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت قرار دهید. قالب و کاغذهای کاپ کیک را خوب چرب کنید.
توت فرنگی ها را پوره کنید و آب ان را بگیرید.
درون یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها، روغن نارگیل، عصاره وانیل، تراشه پوست لیمو و توت فرنگی را مخلوط کنید.
وقتی تمام مواد مخلوط شدند، ارد، بکینگ پودر و نمک را هم اضافه کنید.
حدود دو سوم از قالب های مافین را پر کنید و درون فر قرار دهید. درون فر قرار دهید تا خوب پخته شود (حدود 25 دقیقه) .
این دستورالعمل های رژیمی برای پخت کاپ کیک سریع هستد و می توانید کاپ کیک را با آب میوه و یا اسموتی سبزیجات میل کنید. در هر دستور العمل حدود 10 تا 12 کاپ کیک بر اساس اندازه سینی به دست می آید.
:: بازدید از این مطلب : 1101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0